topbillede
2097664
Logo linje 2020

Midlertidige åbningstider i Corona-nedlukning JAN/FEB 2021

Hos Cosmobell står vi fortsat til rådighed under nedlukningen på hovednummeret 97 22 33 44, dog med telefontid mellem 10.00 og 12.00 på alle hverdage og man er naturligvis også mere end velkommen til at skrive på facebook, instagram eller på cosmobell@cosmobell.dk. Afsendelse af ordrer vil, som minimum, ske hver mandag, hvor der også vil være bemanding i huset på Cypresvej 25, 7400 Herning.

 


 

Rådgivning med mange års branchekendskab

Velkommen til Cosmobell Danmark A/S. Når du handler hos Cosmobell får du seriøs rådgivning og hjælp fra erfarne medarbejdere med mange års kendskab til branchen og fingeren på pulsen.

Med over 5.000 varenumre fast på lager og mere end 3.500 frisører på kundelisten er Cosmobell en af landets førende leverandører til frisørbranchen. Sortimentet omfatter bl.a. hårpleje, frisørartikler, salon-inventar og kurser. En lille håndplukket del af sortimentet kan ses i vores e-katalog.

Hos Cosmobell finder du det fulde program fra blandt andre Montibello, REF, nak, Renati, Matrix, L´Oréal Professionnel, Goldwell, Ce-Cé, KIDS, #ZWAX, Denman, Aromase, BaByliss Pro, Panasonic samt Grazette of Sweden's Neccin, Crush og XL 

Vores filosofi er at tilbyde et omfattede og bredt sortiment af frisørartikler i høj kvalitet til forbrugervenlige priser, hvormed der følger viden og fysisk support fra erfarne konsulenter. Ved handel gennem Cosmobell sikres frisøren og forbrugeren, at det kun er godkendte råvarer, der anvendes i produkterne og at de overholder alle salonens arbejdsplads- og miljøkrav. Desuden gennemgår alle konsulenter løbende undervisning hos de forskellige leverandører, så de kan fungere som salonens sparringspartner i forbindelse med produktnyheder og produktbrug.  


Cosmobell – The hairdressers team