topbillede

Landsdækkende siden 1996!

Cosmobell Danmark startede i 1996 som en landsdækkende sammenslutning af fem forskellige huse: Vordingborg, Herning, Esbjerg, Næstved og Vedbæk. I 2006 blev virksomheden samlet i huset på Cypresvej i Herning hvor lager og kundeservice i dag holder til. Grundstenene er dog ikke ændret siden 1996… den enkelte salon er stadig i centrum med god personlig service via kørende konsulenter og motiverede medarbejdere med mange års erfaring.

Vores største ønske er at blive din sparringspartner i det løbende arbejde, med at udvikle salonen og bidrage til en sjov og inspirerende dag med saksen i hånden. Når du handler hos Cosmobell Danmark kan du være sikker på, at der bliver gjort alt hvad der er muligt, for at du får en god oplevelse.

Ud over kendte brands i videresalgsprodukter, tekniske produkter og inventar, er Cosmobell Danmark kendt blandt frisører for at have alt i tilbehør. Kender du ikke allerede udvalget kan du se vores onlinekatalog eller ringe på 97 22 33 44. Desuden kan du følge de nyeste produktlanceringer og -opdateringer ved at følge os på facebook.

Cosmobell Danmark – Din sparringspartner!